Driessen Groep

3-daagse incentive Familie van Bedrijven

Kenmerken

Thema

Samen Brugge(n) bouwen

Deelnemers

500

Locatie

Brugge e.o.

Rol

Totaalconcept

Wat hebben we voor Driessen Groep gedaan

Zoals iedere familie wel eens naar een vakantiepak gaat, ging de Familie van Bedrijven van Driessen Groep met meer dan 500 collega’s naar vakantiepark Centerparcs de Haan. Een onvergetelijk weekend vol leuke en gezellige activiteiten.

Goed Bekend zijn met je collega’s en dienstverlening, zorgt voor meer werkgeluk en vitaliteit, minder uitval en meer betrokkenheid van medewerkers op langere termijn.

De vrijdagavond begonnen we met een heuse campingparty. Heerlijk in camping-outfit een plekje zoeken op het gras, een lekker drankje, wat lekkers te eten bij de verschillende foodtrucks, verschillend campingentertainment gedurende de avond en een dansje op de afterparty met fantastisch entertainment in de Dancing van het park. Zaterdag was er een ruim activiteitenprogramma verzorgd met keuze uit: Brugge, Strand of Park. De dag sloten we af met een geweldig 3-gangendiner met glamourfeest op La Bourgeoise, een trendy en unieke industriële eventlocatie. Zondag genoten we als afsluiting op de terugreis van een bourgondische verzorgde BBQ-brunch op het buitenterras van een prachtig kasteel. 

Een fantastisch tot in detail verzorgt weekend wat in het teken stond van het vieren van vooraf bepaalde resultaten, een bedankje en tevens een introductieweekend voor een groot aantal nieuwe medewerkers. Kortom, dé gelegenheid om Goed Bekend te raken met elkaar en samen gave dingen te doen die er toe doen!

Sfeerimpressie

Kom in contact met Sprank

We zijn benieuwd hoe wij je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug. 

Neem contact op