Een stevig partner-netwerk

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”, zei een wijs man eens (red. Nelson Mandela). Bij Sprank focussen we ons op onze core-business: zorgen voor kwalitatieve events die werken. Wij zijn trots op het sterke netwerk aan specialisten om ons heen. Samen met deze betrouwbare, innovatieve en creatieve partners, zetten wij de puntjes op de i voor de organisatie van jouw event. 

AFAS Theater

Het AFAS Theater is hét centraal in Nederland gelegen theater voor zakelijke events. De theaterzaal biedt ruimte voor 837 gasten. In het AFAS Theater bevinden zich daarnaast nog eens 5 auditoria (variërend voor 38 tot 158 gasten), een veelzijdig Atrium en verschillende vergaderlocaties. Dit alles met een eigen restaurant en de modernste theater- en klimaattechnologieën.

Charlotte Grips Fotografie

Charlotte Grips Fotografie staat voor een persoonlijke, warme en enthousiaste samenwerking. Tijdens jouw event legt ze op een prettige manier contact met de genodigden en zorg voor een mooi overzicht van de dag. De foto’s worden snel na het event al aangeleverd zodat jullie terug kunnen kijken op een geslaagde dag.

Foto ID

Ad & Annelies Vereijken van Foto ID fotograferen voornamelijk voor de zakelijke markt. Dit varieert van profielfoto's, sfeerbeelden tot totale bedrijfsreportages. Bij het fotograferen van events zorgen zij ervoor dat de mooiste momenten op de juiste manier in beeld worden gebracht. 

HUP

Meetings, vergaderingen of een bedrijfsuitje gaan er bij HUP net even anders aan toe. Want waar staat er nu een ballenbak of pingpong vergadertafel in een meeting room? Op deze vergaderlocatie heb je geen paniekvoetbal als een brainstorm stroef loopt. Nee, hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier.

Mansveld

Mansveld Audio Video Controls helpt organisaties via events in verbinding te blijven met medewerkers en klanten. Zij nemen alles op het gebied van beeld, licht en geluid uit handen. Zo kun jij je volledig richten op de boodschap die je wilt overbrengen. Samen zorgen we voor een onvergetelijk event.

SkillsTown Connect

SkillsTown Connect is de expert in online leren en ontwikkelen. Zij hebben de didactische specialisten én professionele studio’s in huis om zo de meest succesvolle online leeroplossingen, webinars en videolearnings te organiseren. De studio’s bevinden zich door het hele land. 

Woodiez

Woodiez verhuur is meer dan alleen luxe steigerhouten meubels huren. Voor beurzen, congressen, festivals en andere events bieden zij een totaalconcept aan. Woodiez maakt van ieder bijzonder moment een totaalbeleving. De meubels hebben een luxe uitstraling én zitten ook nog eens comfortabel. 

Rooijakkers Party & Events

Al ruim 35 jaar verzorgt Rooijakkers Party & Events evenementen en partijen. Voor het huren van verschillende materialen tot het volledig uit handen nemen van jouw feest. Door de jarenlange ervaringen en hun oog voor service, kwaliteit en gastvrijheid is een superfeest gegarandeerd. Het team bestaat uit mensen met verschillende leeftijden en expertises. Hierdoor hebben zij altijd de juiste mensen voor de juiste partij.

The Partycrashers

De passie en het inlevingsvermogen van The Partycrashers zorgen ervoor dat ieder event een groot succes wordt, of het nu een feest, een borrel of groot (of klein) evenement betreft. Door de diverse mogelijkheden is het mogelijk om het perfecte feest of evenement te realiseren. DJ Thijs Geene en Daan Bruinsma zijn de vaste gezichten op vele van onze events. 

Bloomsierkunst Bloom

Bloomsierkunst Bloom is een bloemen, planten, woonaccessoires en cadeauwinkel. Het is een plek waar je inspiratie op kunt doen voor thuis of jouw bedrijf. Bloom streeft niet alleen naar de beste kwaliteit bloemen en planten, maar geeft ook persoonlijk advies. Ieder boeket heeft zijn eigen verhaal. En dat brengt Bloom ook in een event tot uiting!

24 uur in bedrijf

24 uur in bedrijf is een ondernemersplatform dat zakelijk succes stimuleert. Dat doen ze voor, door en met circa 350 leden in de regio Brainport. 24 uur in bedrijf gelooft dat ondernemers – in al hun diversiteit – elkaar kunnen verrijken door de uitwisseling van relevante informatie en inzichten. Ze bieden toegevoegde waarde door actieve verbindingen, het organiseren van ontmoetingen, het faciliteren van de dialoog en het vergroten van zichtbaarheid. De manier waarop zij werken is persoonlijk, oprecht, pionierend, een tikje brutaal en altijd mèt inhoud.

Werner van Hoof Fun & Food

De wereld een beetje mooier maken met bijzondere auto’s en lekkere dingen? Wij geloven dat dit kan! Werner van Hoof is al 25 jaar actief in de evenementencatering en partycatering. Wij vinden het leuk én belangrijk om vanuit fraaie wagens (h)eerlijke producten aan te bieden. Op jouw event onderscheiden wij ons door het bieden van een goede uitstraling door middel van mooie oldtimers, nostalgische karretjes, creatieve kraampjes, lekkere producten en zeker niet onbelangrijk: een ruime capaciteit. Er is altijd wel een stijl die past bij uw feest, beurs, event of festival.

Indevinyling

Indevinyling

Wij zijn Rob en Willem en helpen ons publiek graag in de vinyling! Dit doen we door het draaien van goede muziek van vinylplaten. We hebben een heel groot assortiment vinyl vanaf jaren 50 tot aan nu. Van fijne achtergrondmuziek, goede invulling voor uw (thema)feest tot aan samen dansen op de leukste klassiekers.

Cialona Expo

Cialona Expo, full service standbouwer met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van creatieve maatwerk beursstands in binnen- en buitenland. Ons doel is om onze opdrachtgevers te verrassen met bijzondere standconcepten vol onvergetelijke merkbelevingen. Van eerste briefing tot oplevering op locatie en opslag, wij behandelen elk aspect van het proces.
 

Kom in contact met Sprank

We zijn benieuwd hoe wij je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug. 

Neem contact op