Events zijn onze business, werkgeluk ons doel

In een tijd van toenemend individualisme, een krappe arbeidsmarkt en hybride werken is de persoonlijke ontmoeting het vonkje dat mensen en organisaties in beweging zet. Onze ambitie is om werkgeluk te verhogen, want gelukkige medewerkers en klanten maken succesvolle organisaties. Daarom zorgen wij voor memorabele events die werken op het gebied van mens, werk en HR. Wij organiseren business events, medewerker events en incentives op maat. In eigen productie, in opdracht of in samenwerking.

Een sprankje magie

Wij zien een event als een HR-instrument dat zorgt voor verbinding tussen medewerkers, klanten en relaties. We creëren meerwaarde door visie, strategie en doelstellingen naar het event door te vertalen. En spelen met de ingrediënten om zo het plaatje compleet te maken. Door het toevoegen van een sprankje magie worden onze events ervaringen die je niet snel vergeet. 

Tot in de puntjes

Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring regelen wij alles tot in de puntjes. Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. En door onze klantgerichte en mensgerichte manier van werken, ervaar je dat je bij ons in goede handen bent. 

Ontmoet ons team

Met 7 enthousiaste eventmanagers staan we klaar om op de Brainport Human Campus, of op andere inspirerende locaties, events te organiseren waar lang over wordt nagepraat. We werken graag samen. Dus we houden de lijnen kort en het contact persoonlijk. Onze oprechte aandacht, maatwerkbenadering, oog voor details en service maken het verschil om van ieder event een unieke beleving te maken.

Sprank als leerbedrijf

Sprank is Partner in Education van Fontys. Samen creëren we een spil tussen de hogeschool en het werkveld en leiden we studenten op voor de wereld van overmorgen. De studenten ontwikkelen zich tot ondernemende professionals en verantwoordelijke wereldburgers, die oplossingsgericht denken en kunnen werken in een omgeving met multidisciplinaire vraagstukken. Door studenten de kans te geven om aan de slag te gaan in het werkveld, maken zij kennis met diverse toporganisaties en zijn ze goed voorbereid op de beroepspraktijk.

Onderdeel van Driessen Groep

Sprank is een eventbedrijf met jarenlange ervaring. Dat klinkt misschien een beetje gek. Maar het klopt wel. Als onderdeel van Driessen Groep horen wij bij een familie van bedrijven in het HR-domein die al 30 jaar bestaat.

Driessen Groep heeft als missie: werkgeluk mogelijk maken. Dit geldt ook voor mensen voor wie werkgeluk minder vanzelfsprekend is. Vanuit die gedachte is de Driessen Foundation opgericht. 10% van de winst van alle Driessen Groep bedrijven, dus ook van Sprank, investeren wij in projecten voor de Driessen Foundation. 

Kom in contact met Sprank

We zijn benieuwd hoe wij je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug. 

Neem contact op