Sprankelende sprekers voor jouw event

Een krachtig verhaal versterkt de boodschap van jouw event. Dankzij jarenlange ervaring in de event business, hebben wij een goede relatie met tal van keynote sprekers die gespecialiseerd zijn in dé HR-thema’s van dit moment. Op welk thema jij jouw medewerkers, MT-leden of bestuur en directie ook wilt bewegen, met deze sprekers in jouw programma is succes gegarandeerd.

Thema Werkgeluk & wellbeing

Werkgeluk is een trend waar we niet meer omheen kunnen. En bijna een vereiste als je je bedenkt dat we met zijn allen meer en langer (moeten) werken. Werkgeluk hangt nauw samen met welzijn. Maar hoe maak je werk van deze thema’s? Wat kun je doen als werkgever en waar is de medewerker aan zet? Deze experts zorgen voor een praktische maar inspirerende doorvertaling.

Thema Organisa­tie­cul­tuur &
organisa­tie­ver­an­de­ring

In de (nabije) toekomst verandert er veel op het gebied van mens en werk. Ontwikkelingen in technologie beïnvloeden de inhoud van banen. Omdat we steeds ouder worden, verandert de manier waarop we ons werk en ons werkende leven invullen. En als organisatie kun je niet om thema’s zoals welzijn en inclusie heen. Hoe word je een toekomstbestendige organisatie en welke veranderingen zijn nodig om daar te komen? Laat je verrassen door de zienswijze van deze sprekers.

Thema Persoonlijk leiderschap &
talentont­wik­ke­ling

Omdat we ouder worden, werken we langer door. Dat onderstreept het belang van duurzame inzetbaarheid. Door medewerkers in te zetten op hun competenties en talenten, blijven zij langer gelukkig aan het werk. Dit proces is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen organisaties en medewerkers. Help de mensen in jouw organisatie ontdekken hoe zij de leiding kunnen nemen in hun eigen (werkende) leven, door hun kwaliteiten en talenten te benutten.

Thema Innovatie & (digitale) transfor­matie van mens en werk

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor mensen en organisaties. Willen we bijblijven, dan moeten we veranderen. Maar dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Veranderen is voor veel mensen een spannende aangelegenheid. Deze sprekers tonen je de voordelen van veranderen. Ze maken het praktisch, makkelijk én leuk.

Kom in contact met Sprank

We zijn benieuwd hoe wij je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug.

Neem contact op