LEV Groep

Organisatiedag

Kenmerken

Thema

Werkgeluk & Vitaliteit

Deelnemers

250

Locatie

Brainport Human Campus

Rol

Complete verzorging

Wat hebben we voor LEV Groep gedaan

In de middag ontvangen we alle medewerkers van de LEV Groep en is meteen duidelijk dat verbinding deze dag centraal staat. Verbinding, kennisdelen en koersbepalen tussen de verschillende teams, afdelingen en locaties. Na de opening verzorgt Jeroen Driessen een inspiratielezing over Werkgeluk. Hierna neemt bestuurder Jolanda Teeuwen iedereen mee in de corporate story van LEV Groep. Een moment van terugkijken, vieren en vooruitkijken. Daarna volgt er inspiratie door 2 keynote sprekers en is er aandacht voor het thema duurzaamheid met een aankondiging van de warme truiendagen en krijgen alle deelnemers beweegtips. Natuurlijk in actie samen!

In het kader van vitaliteit en werkgeluk hebben we dit doorgevoerd in de catering, van smoothie-to-go tot een fruitkraam met ook fruit en water bij elke break-out. Daarna sluiten we plenair af, waarbij we de ervaringen uit de break-outs ophalen en nagenieten met een hapje en een drankje.

Daarnaast is er in de dag aandacht voor de 2 bijzondere manieren waarop we ook vanuit Driessen Groep samengewerkt hebben met LEV:
- In het project Sterk aan het Werk; voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
- Vanuit onze inzamelactie en een kort lijntje met LEV en hebben we de noodopvanglocatie Dr. Knippenberg supermooi ingericht.

Kortom: een event dat werkt! Een prachtige samenwerking en co-creatie in het programma.

De samenwerking was heel fijn. Veel ruimte voor eigen inbreng. Organisatie heeft aan een half woord genoeg. Alles zeer professioneel aangepakt.

Myriam Vaessen

Managementondersteuner
LEV Groep

Sfeerimpressie

Kom in contact met Sprank

We zijn benieuwd hoe wij je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug.

Neem contact op