Driessen Foundation en ITvitae

Seminar ‘Anders denken werkt’

Kenmerken

Thema

(Neuro)diversiteit en inclusieve oplossingen voor ICT-vacatures

Deelnemers

60

Locatie

Brainport Human Campus

Rol

Totaalconcept

Wat hebben we voor Driessen Foundation en ITvitae gedaan

Het seminar ‘Anders denken werkt’ stond in het teken van (neuro)diversiteit en inclusieve oplossingen voor ICT-vacatures. Het was een mooie co creatie tussen Driessen Foundation en ITvitae en vond plaats op de Brainport Human Campus. Een gevoelig onderwerp, daarom hebben we veel aandacht besteed aan een informatief, persoonlijk, interactief, serieus maar ook luchtig programma. 

Zeer goede samenhang, alle onderwerpen deden er toe. Een lastig onderwerp wat al snel zwaar kan worden om te verteren maar toch luchtig werd gepresenteerd met humor en interactie.

ITvitae opende met feiten, fabels & tips over autisme, gevolgd door twee praktijkverhalen van Itility en Gemeente Utrecht. CEO Jeroen Driessen deelde een persoonlijk verhaal over autisme. Daarna was het tijd voor de uitreiking van de eerste Neurodiversiteit Award. Met deze nieuwe jaarlijkse award zet ITvitae werkgevers in het zonnetje die een succesvol en duurzaam neurodivers beleid voeren qua recruitment en begeleiding van neurodivergente medewerkers in het algemeen en in het bijzonder voor medewerkers met een autismeprofiel. ABN AMRO Bank N.V. was de gelukkige winnaar. 

Dagvoorzitter Marcel Stevens sloot de dag op ludieke wijze af, zodat iedereen geïnformeerd, geïnspireerd en met een grote glimlach aan de borrel kon beginnen!

Sfeerimpressie

Kom in contact met Sprank

We zijn benieuwd hoe wij je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug. 

Neem contact op