Arjen Banach

Spreker, inspirator, host

Arjen Banach is een veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd, staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Door zijn fascinatie in energie en organisaties, heeft Arjen een diversiteit aan thema’s waarin hij bevlogen, met veel interactie en humor, waardevol spreekt. In november 2019 verscheen zijn boek 'Organisatievibe' over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

Door zijn fascinatie in energie en organisaties, heeft Arjen een diversiteit aan thema’s waarin hij bevlogen, met veel interactie en humor, waardevol spreekt! Omdat iedere organisatie anders is, inventariseert hij altijd zo goed mogelijk in de wens van de klant om daarin de beste aansluiting te vinden. Hieronder vind je een opsomming van de lezingen / thema’s waarover Arjen spreekt. Uiteraard valt daarin naar hartenlust te combineren qua wensen.  Arjen neemt sowieso altijd graag een aansluitend thema mee in z’n verhaal.

Arjen Banach over de samenwer­king met Sprank

"Sprank weet niet alleen events te organiseren die zowel qua inhoud als qua sfeer een topniveau halen, de organisatie zelf is ook een ware best-practice als het gaat om goed werkgeverschap en vernieuwing. Kortom, een zeer fijne partner om mee samen te mogen werken."

Organisa­tie­cul­tuur

Organisa­tie­ver­an­de­ring

Wil jij meer weten over een spreker of (samen) bouwen aan een inspirerend programma?

Neem contact op