Werkgelukshow

De Grote Werkgelukshow

Met cabaretier en motivational speaker Jörgen Raymann, award-winning musicalster Jeannine La Rose (o.a. van de musicals Tina Turner en The Bodyguard) en bestsellerauteur Gea Peper (o.a. van Werken aan Werkgeluk).

Stap binnen in de opwindende wereld van de Grote Werkgeluk Show en laat je betoveren door de magie van een positieve instelling en zelfleiderschap. Bereid je voor om jouw werkgeluk naar nieuwe hoogten te tillen!

Begeef je gedurende drie betoverende uren in een rollercoaster van inzichten en plezier, terwijl thema’s als eigenaarschap, erkenning en het verwezenlijken van (meer) werkgeluk in rap tempo aan bod komen. Bereid je voor om te worden geïnspireerd, vermaakt en vooral, om te ontdekken hoe jij de hoofdrol kunt spelen in jouw eigen werkgelukverhaal!

Enkele reacties van deelnemers:

- Vandaag een geweldig evenement bijgewoond over werkgeluk! Wat een geweldige mensen waren hier aanwezig en wat een inspirerend programma brachten zij mee! Geweldig genoten van deze middag met muziek, opdrachten en inspirerende sprekers!
- Met verwarmd hart naar huis
- Wat ongelooflijk gaaf en inspirerend
- Lange tijd geleden dat ik zo voldaan en geïnspireerd naar huis ging!

Werkgeluk

Wellbeïng

Zelfleiderschap

Veerkracht

Eigenaarschap

Plezier & verbinding

Erkenning

Waardering

Positieve cultuur

Entertainment

Wil jij meer weten over een spreker of (samen) bouwen aan een inspirerend programma?

Neem contact op