Paul Ramakers

Paul Ramakers

Change Accelerator

Mijn naam is Paul Ramakers en 19 februari 2019 markeert de start van mijn nieuwe leven. Een eerlijk leven, waarin ik eigenaar ben van mijn eigen beslissingen. Authentiek en trouw aan mijzelf. Een leven, waarin ik de situatie controleer in plaats van andersom.
Bepakt met mijn verhaal trek ik de wereld door om ogen te openen. Een brutaal eerlijk verhaal dat ik, met een gezonde dosis humor en zelfspot, met iedereen deel die het horen wil. Een verhaal waarbij het niet om mij draait, maar om jou. De held van mijn verhaal, zit in de zaal. Een verhaal zonder standaard script, zonder presentatie op de muur. Niet overal hetzelfde, maar overal dat wat er op dat moment nodig is.
We gaan samen op reis. Een reis van de wereld van de wil, naar de wereld van het doen. Hoever liggen deze werelden voor jou uit elkaar? Wat als we deze twee korter bij elkaar kunnen brengen?
Misschien is jouw eye-opener om te ontdekken wat je nu eigenlijk wil, het inzicht dat wat je doet wellicht niet bij je past, of dat je wegkijkt van mogelijke gevolgen.
Ik geloof er in dat als je “willen” en “doen” aan elkaar verbindt, je niet alleen gelukkiger en gezonder bent, maar ook succesvoller. Ik wil jou graag leren kennen, jij jezelf ook?

Paul Ramakers over de samenwerking met Sprank

“Ik heb voor Sprank mogen spreken op de lancering van hun onderneming. Een beter visitekaartje hadden ze niet kunnen afgeven. Een ware beleving, een event dat werkt, waarbij aan alles is gedacht. Neergezet door een spontaan, enthousiast en daadkrachtig team! Echte Impact… Die werkt.”

Persoonlijk leiderschap

Talentontwikkeling

Bevlogenheid

Daadkracht

Authenticiteit

Werkgeluk

Wil jij meer weten over een spreker of (samen) bouwen aan een inspirerend programma?

Neem contact op