Ramon Vullings

Ramon Vullings

Keynote spreker, ideaDJ & auteur over ‘cross-industry innovation'

Ramon Vullings helpt leiders met strategieën, tools & vaardigheden om over de grenzen van hun domein heen te kijken en hun organisaties op een slimmere & digitale manier te transformeren. Ramon spreekt over het binnenhalen van de buitenwereld en waarom het sectoroverschrijdend remixen van ideeën een slimme strategie is.

Onze samenleving staat voor een aantal grote uitdagingen. Vele ervan zijn complex, ook wel ‘wicked problems’ genoemd. Om ze op te lossen is cross-over samenwerking tussen disciplines en sectoren nodig. Grenzen oversteken vanuit een zakelijk perspectief noemen we ‘cross-industry innovation'. Het vormgeven van deze samenwerkingen en daarbinnen het vinden van nieuwe oplossingen is een vak apart.

Ramon Vullings (auteur en TEDx spreker) spreekt als ideaDJ en cross-industry expert met verve over hoe je van best naar next practices kunt gaan in jouw situatie! Ramon heeft zijn achtergrond in internationaal organisatie advies bij bedrijven zoals PwC Consulting en IBM Business Consulting Services. in 2001 begon hij zijn eigen bedrijf en heeft sindsdien zeer mooie internationale klanten, zoals NASA, NIKE, Rabobank, Siemens, High Tech Startup Funds, Jumbo, Microsoft en Pfizer.

Ramon is auteur van 4 managementboeken rondom toegepaste creativiteit & innovatie. Zijn boek: ‘Not Invented Here: cross-industry innovation’ is reeds in 5 talen vertaald en met 60.000 verkochte exemplaren een heuse management bestseller. Zijn meest recent boek ‘Great Leaders Mix And Match: get ready for the future with the ideaDJ strategy’ is in 2021 uitgekomen wordt nu reeds warm onthaald.

Als spreker heeft hij een energieke TED-achtige stijl. Zijn keynotes en sessies zijn zeer interactief en vol met (voor)beelden.

Ramon is -als executive professor- verbonden aan de Antwerp Management School, Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven & de IE Business School in Madrid.

Ramon Vullings over de samenwerking met Sprank

“Het samenwerken met het Sprank team is een geweldige match, het oog voor detail en het enthousiasme zorgen voor prachtige events. Als spreker en moderator is het erg fijn om volledig op het Sprank team te kunnen vertrouwen!"

Innovatie

Transformatie mens & werk

Toegepaste creativiteit

Strategie

Leiderschapsontwikkeling

Wil jij meer weten over een spreker of (samen) bouwen aan een inspirerend programma?

Neem contact op